Wij controleren uw ruitenwissers en verlichting

Weggebruikers zien én zelf gezien worden: dat is belangrijk om veilig deel te nemen aan het verkeer. Laat ons daarom uw ruitenwissers en verlichting checken. 
 

Hoe meer u ziet, hoe beter

In de zomermaanden is de zichtbaarheid op de weg groter, omdat de zon krachtiger is. Dat is in de winter anders. De zon laat zich dan nog amper zien en is het overdag vaak grijs en bewolkt.
 

Laat u zien

Ook zelf gezien worden is belangrijk. U valt meteen op en andere weggebruikers houden rekening met u. In de zomermaanden gebruikt u de verlichting van uw auto veel minder. Hoe lang is het geleden dat u gecontroleerd hebt of alle lampen nog branden? Ook uw remlichten en mistlampen? Wij doen de test. Doet een lamp het niet, dan vervangen we deze meteen. Zo rijdt u weer met alle lichten aan de winter in.
 

Hoe kunt u zelf uw eigen wisserbladen controleren?

U hoeft geen expert te zijn om uw ruitenwissers te controleren. Hoe kunt u dit controleren? Ga achter het stuur zitten en sproei met uw ruitenwisservloeistof de voorruit nat. Uw ruitenwissers zullen nu automatisch ingezet worden, waarbij u kunt zien wat voor wisbeeld er ontstaat. Vergelijk dit wisbeeld met de onderstaande afbeeldingen.
 
ruitenwissers.jpg

Afspraak maken

Ga veilig op pad, wij controleren uw ruitenwissers en verlichting. Maak nu een afspraak.